Iepenlaan 45 47, Spijkenisse

verhuurd

Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse
Iepenlaan 45 47, Spijkenisse

Details

Overdracht

Huurprijs
€ 1.075,- p/m
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte

Omschrijving

Het betreft een zelfstandig kantoor gelegen op de eerste verdieping met een beschikbare BVO vloeroppervlakte van ca. 110m². Met voldoende parkeergelegenheid direct aan de achterzijde (entree) van het gebouw en beveiligde centrale entree naar de kantoorverdieping. Het kantoor bevindt zich in het app... Lees meer

Het betreft een zelfstandig kantoor gelegen op de eerste verdieping met een beschikbare BVO vloeroppervlakte van ca. 110m². Met voldoende parkeergelegenheid direct aan de achterzijde (entree) van het gebouw en beveiligde centrale entree naar de kantoorverdieping. Het kantoor bevindt zich in het appartementencomplex “Nieuw Brabant”.

Locatie:
Het kantoor is centraal gelegen tussen diverse woonwijken, zoals De Schenkel, Maaswijk, Vlinderveen en Groenewoud, met directe aansluiting op de Schenkelweg en heeft hierdoor een goede ontsluiting richting de Groene Kruisweg met aansluiting op de A15. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand evenals het metrostation Spijkenisse Centrum.

Indeling:
Het kantoor is vanuit de centrale hal bereikbaar via zowel de stenen en beklede trap als met de aanwezige lift. De verdieping is voorzien van een eigen afgesloten entree welk vanuit het kantoor met de huistelefoon kan worden bediend. Het kantoor bevindt zich direct in de entree, bestaande uit ontvangstruimte met CV opberg- patchkast, twee kantoorkamers, één spreekkamer. In de hal bevindt zich een aparte archiefruimte, pantry en zijn de gezamenlijk te gebruiken toiletten aanwezig, evenals een invalidentoilet.

Voorzieningen:
• beveiligde entree
• huistelefoon/intercom
• alarminstallatie aanwezig ( eigen abonnement afsluiten indien gewenst)
• lamellen ( achtergebleven)
• systeemplafond met geïntrigeerde LED armaturen
• afgewerkte wanden deels v.v. kabelgoten
• pantry v.v. rvs spoelbak

Oppervlakte:
• ontvangstruimte ca. 10m²
• kantoor van ca. 35m²
• kantoor van ca. 30m²
• spreekkamer van ca. 20m²
• keuken ca. 5m²
• archiefruimte ca. 10m²

Bijzonderheden:
Voorbehoud: Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd te worden door de eigenaar/opdrachtgever.

Huurprijs:
€. 1.075,- per maand exclusief energie-servicekosten en BTW

Bijkomende kosten:
Servicekosten (voor leveringen en diensten) a € 60,- per maand.

Datum van oplevering:
Per in overleg

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van drie volledige huurtermijnen.

Betalingswijze:
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kalendermaand.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in januari 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Huurder dient (indien nodig) bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met BTW. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties.

Disclaimer:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door de Bedrijfsadviseur BOG of De Vreij Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatieverstrekking mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Locatie

Meer informatie, een bezichtiging of een brochure aanvragen?