Rietdijk 14*, Oostvoorne

verkocht

Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne
Rietdijk 14*, Oostvoorne

Details

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bouwgrond
Soort bouwgrond
Bouwvorm
n.v.t.

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
15.027 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Omschrijving

Wij bieden u deze bijzonder fraai gelegen bouwkavel aan. Het betreft een perceel van 15.027 m2 eigen grond aan de rand van Oostvoorne. Op de kavel is het potentiƫle bouwvlak verder van de straat gelegen, direct aan eigen weiland. Gemeente Westvoorne biedt de bouwmogelijkheid voor 450 m2 bebouw oppe... Lees meer

Wij bieden u deze bijzonder fraai gelegen bouwkavel aan. Het betreft een perceel van 15.027 m2 eigen grond aan de rand van Oostvoorne. Op de kavel is het potentiƫle bouwvlak verder van de straat gelegen, direct aan eigen weiland. Gemeente Westvoorne biedt de bouwmogelijkheid voor 450 m2 bebouw oppervlak (bestemming 1 woonhuis, indien gewenst met meerdere woonlagen) met een goothoogte van 4 meter en nok hoogte van 10 meter. Daarnaast nog 150 m2 vergunning vrije bouwwerken zoals garage of stallen. Koper is vrij om architect of bouwer te kiezen.

Huidige opstallen
Op het perceel staat momenteel nog een vrijstaande houten woning (90 m2 woonoppervlak en 300 m3). Daarnaast zijn er drie garageboxen aanwezig van totaal ca 54 m2).

Vanwege de ligging aan de rand van het dorp en het goede uitzicht over de eigen tuin/ wei,
is dit met recht een van de mooiste locaties van Westvoorne. Uiteraard informeren wij u graag persoonlijk over de mogelijkheden van deze royale kavel.

Genieten van Oostvoorne:
Gemeente Westvoorne staat bekend om haar fraaie stranden en unieke duingebied met een variatie aan planten en dieren. Door de ligging aan de kust zijn talloze activiteiten te ondernemen op het gebied van sport en recreatie.
Van wandelen tot paardrijden en van tennissen tot golfen. Een woonomgeving waar kinderen veilig kunnen opgroeien en alle denkbare voorzieningen aanwezig zijn. De levendige dorpskernen en het comfort van het buiten wonen zorgen voor een ongedwongen karakter. Ook havenstad Rotterdam is bereikbaar binnen 30 minuten. Dit is handig voor winkelen, horeca en nachtleven maar ook voor werkgelegenheid.

Bijzonderheden:
-Bouwkavel voor 1 woonhuis (vrijstelling bestemmingsplan)
-Locatie Rietdijk 14 Oostvoorne
-Grootte 15.027 m2
-Wei grotendeels als wei behouden (natuurlijke waarde)
-Kavel heeft reeds woonbestemming en alle nutsvoorzieningen
-Herinrichtingsrente op het perceel eigen grond a 45.99 per jaar
-Sloop van huidige opstallen is raadzaam bij nieuwbouw, maar zorgt bij koop voor 2% overdrachtsbelasting ipv 6%

Disclaimer:
Alle informatie in deze brochure is met zorg samengesteld. Verkoper of makelaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke onjuistheden in de verstrekte informatie.

Plattegronden

Locatie

Meer informatie, een bezichtiging of een brochure aanvragen?