Een nieuw huis kopen? Laat de expertise van De Vreij Makelaardij u helpen

Het kopen van een huis. Een hele stap. Zeker in de huidige tijd, waarbij de markt continu verandert. U wilt een goed huis kopen, geen problemen achteraf en natuurlijk niet te veel betalen.

De Vreij Makelaardij kan u helpen bij deze belangrijke stap in uw leven. U kunt dan onze hulp verwachten bij het zoeken, bezichtigen, vaststellen van de marktwaarde, onderhandelen, contracten, eindinspectie en overdracht bij de notaris. Kortom: met al uw vragen kunt u bij ons terecht en elke stap zet u met deskundige begeleiding. Ook hier geldt weer: succes gegarandeerd!

Interesse naar de mogelijkheden van samenwerking? Neem hier contact met ons op of bel even naar 0181 – 74 55 85.

Wilt u meer weten van onze meerwaarde bij aankoop van uw nieuwe (t)huis? Lees dan hier verder…

Uw wensen en zoekcriteria doorspreken

Tijdens een oriënterend gesprek brengen we uw specifieke wensen in kaart. Wat zijn de belangrijkste punten voor u om te verhuizen en waar moet uw nieuwe huis aan voldoen? We denken natuurlijk graag met u mee!

De bezichtigingen

We gaan met u mee naar de tweede bezichtiging. Voorafgaand aan deze afspraak doen we ons huiswerk en komen met een gedegen analyse.

De onderhandeling

Bent u nog steeds verliefd? Dan brengen we in overleg met u een bod uit. We voeren vervolgens de onderhandeling en adviseren u over juridische aspecten, de huidige markt, de bouwkundige keuring en bijvoorbeeld hypotheekadvies.

De concept koopakte en akte van levering

Controle en bespreking van de koopakte behoren tot de aankoopbegeleiding. Zo weet u wat u ondertekent. Daarnaast gaat de makelaar mee naar de eindinspectie en/of notariële overdracht.

Service na aankoop

Ook na de overdracht zijn wij u natuurlijk graag van dienst, mocht dat nodig zijn. Immers, bij De Vreij Makelaardij weten we alles over wonen op Voorne-Putten!