Uw huis verkopen? Succes gegarandeerd bij De Vreij Makelaardij

Als u uw huis gaat verkopen, wilt u een verkoop die zo vlot mogelijk verloopt, waarbij u een goede prijs krijgt, zonder problemen achteraf. Dat regelen wij voor u!

Een makelaar is tegenwoordig niet alleen de persoon die partijen bij elkaar weet te brengen, maar ook steeds meer een 'marketeer'; iemand die uw woning kan 'vermarkten'. Uw huis moet namelijk opvallen tussen al het aanbod, gevonden worden door de juiste zoekers en dan aanspreken bij deze specifieke doelgroep. En dat weten wij voor u te bereiken!

Het resultaat? 
Een goed gestructureerde aanpak, waarbij de presentatie van uw woning met kop en schouders boven die van concurrerende objecten uitsteekt. Daardoor zult u met onze aanpak sneller en voor een betere prijs verkopen.

Nodig onze makelaar eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling en laat u informeren over onze unieke aanpak! Door deze bewezen aanpak hebben we reeds vele woningen verkocht de laatste jaren!

Al interesse in onze werkwijze? Lees hier verder…

Met de kosteloze waardebepaling hebben we uw woning bekeken en ons plan van aanpak voor uw woning gepresenteerd.

Specifiek plan van aanpak voor uw woning
voldoen aan het gestelde kopersprofiel. De presentatie van de woning, de wervende brochures met plattegronden, de professionele fotoreportage, de marketingcampagnes: alles wordt vanaf dag 1 ingezet om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren!

Bezichtiging van uw woning
Tijdens de bezichtiging met een potentiële koper nemen we de tijd om uw woning enthousiast en doelgericht aan te prijzen, na iedere bezichtiging krijgt u vanzelfsprekend een terugkoppeling.

Onderhandelingen
Tijdens de spannende periode van onderhandeling voorzien we u van advies over zaken als transactieprijs, opleverdatum, eventuele voorbehouden en randvoorwaarden. De Vreij Makelaardij kenmerkt zich ook hier in persoonlijke begeleiding, goede bereikbaarheid en deskundig advies!

Koopakte, notaris en verdere afhandeling
De onderhandeling is succesvol afgerond. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht. De koopakte wordt door ons opgesteld, de notariële akte wordt gecontroleerd en alle overige stukken worden opgemaakt. De Vreij Makelaardij is aanwezig tijdens de taxatie van uw woning, begeleidt de inspectie en is aanwezig bij de notaris.

Van kosteloze waardebepaling tot notaris: De Vreij Makelaardij begeleidt u persoonlijk, deskundig en met een glimlach.…